Adinda Taelman

Adinda, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat de gesprekken me vaak ontroeren en verrassen, mijn denken verruimen, verzachten. Omdat ik houd van de verwondering waarmee jullie naar de mensen en de wereld kijken. Omdat verwondering een schaars goed is. Omdat ik houd van de tijd die jullie nemen en daarmee ook maken. Want dan zijn mensen net als boeken.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik kijk en luister en verzin. Ik probeer mensen te verbinden met zichzelf en elkaar. Liefst ook met de aarde en de tijd en de wereld. Ik begeleid vormingen, intervisies, veranderprocessen. Ik werk in de tuin, droom, wandel, bak koekjes, lees, probeer te tekenen, schrijven, muziek maken, mijn kinderen niet meer op te voeden, mijn werk niet te serieus te nemen. Ik zie veel mensen graag.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord