Alexandra Vanderleyden over ons gesprek met Rudi Vranckx

Zelf volg ik de reportages van Rudi Vranckx op canvas. Veel respect voor hem! Vooral diegene die aan de frontlinie staan hebben weet van de ellende die mensen mekaar aandoen …. Het is de realiteit en we moeten het onder ogen willen zien… Zelf zit ik niet op twitter … alleen op facebook … Zelfs dan ben ik selectiever geworden in het toelaten van vrienden … Heb een hekel aan haat aanwakkeren en extreme standpunten … ( is ook meestal politiek getint) die meestal zeer subtiel doordringen…. Alleen met opbouwende kritiek kan men iets teweegbrengen.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony