Anaïs Van Ertvelde: Het mag niet moeilijk zijn

Lieve Helden,

Vuile lakens! Wie Anaïs een beetje kent, weet dat het de titel is van haar uitstekende podcast waarin ze ruimte maakt voor eerlijke gesprekken over seksualiteit. En naar nieuwe woorden zoekt om het erover te hebben. (Hashtag nodig.)

Maar Anaïs denkt breed. Zo onderzoekt ze hoe de lichamen die we hebben onze levens beïnvloeden. Als ik op een onbewoond eiland geboren was, zegt ze, had ik mezelf nooit als gehandicapt beschouwd. Nu wel.

Tijd om bij te leren. Mailbox dicht. Oren open.

Bekijk of beluister hier het volledige gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/anais-van-ertvelde/

Goed goed goed. Dus. Peter De Graef. Anneleen De Bonte. Kristien Hemmerechts. En. Klap. Vuurpijl. Francesca Vanthielen! De line-up voor onze ZIGO Soiree is compleet. En er zijn nog schandalig weinig tickets beschikbaar. Hier kopeuh.

Vind jij het (net als ons, trouwens) belangrijk dat onze gesprekken door iedereen bekeken kunnen worden? Word dan nu Mecenas van Zwijgen is geen optie.

Enkel deze week met gloednieuwe pagina om uit te leggen wat ons Mecenaat is. DOE ER GEEN VOORDEEL MEE!

Leve Westmalle Tripel,
Tom & Anthony

Ps: Het is winter
Pps: veel te koud
Ppps: en de wereld mist
Pppps: die warme gloed
Ppppps: Loop dan
Pppppps: naar de Zeeman
Ppppppps: Voor thermisch ondergoed.


Het is enkel bezorgdheid die ons de naam van ieder die uitschrijft doet doorspelen aan de staatsveiligheid. Beloofd. Unsubscribe

Als Dag Allemaal ons op de cover wil zetten, stuur ze dan gerust naar Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie