Anne Steyaert

Anne, waarom wil je graag Mecenas worden?

In het huidige medialandschap worden lang uitgesponnen “in depth” gesprekken steeds zeldzamer. De serene manier waarop de gesprekken van ZIGO worden gevoerd, de bekwaamheid van de interviewer en het brede spectrum aan onderwerpen die aan bod komen kunnen een mens alleen maar verrijken. Om dit soort initiatieven te steunen draag ik graag mijn steentje bij.
Heel toevallig kwam ik op de website van ZIGO terecht en luisterde naar Stefan Hertmans, een auteur die ik zeer waardeer. Ik was meteen weg van de manier waarop het gesprek werd gevoerd en keek uit naar meer.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Geopolitiek, geschiedenis, filosofie en mindfulness… and trying to make sense of it all.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord