Annemarie van Miltenburg

Annemarie, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik voel me door jullie activiteiten geïnspireerd, aangemoedigd en jullie helpen mij actief aanwezig te blijven in het hier en nu en bij mijn eigen verantwoordelijkheid daarin.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Tja, ik spendeer veel tijd aan mantelzorg voor mijn (niet meer thuis wonenende) zoon van 25 met autisme en andere mensen. Ik werk 3 dagen in de week als arbo- en milieucontactpersoon bij een van de Nederlandse universiteiten. Daarnaast houd ik me bezig met zingeving, spiritualiteit, mediteren, zingen en contactclownen. andere

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord