Annemiek van Rhijn

Annemiek, waarom wil je graag Mecenas worden?

Jullie interviewen mensen die stilstaan bij de problemen van deze tijd. De gesprekken zijn diepgaand met de nodige humor. Heerlijk om in de auto te beluisteren en laten met het gezin te bediscussiëren.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Na 30 jaar als arts gewerkt te hebben met mensen met een beperking, heb ik deze zomer mijn klinisch werk grotendeels afgebouwd. Ik probeer nu meer beleidsmatig invloed te hebben op thema’s als revalidatie en
maatwerkbedrijven. Maar ik heb nu ook veel meer tijd om te luisteren, na te denken en dichter bij de natuur te leven. Zàlig!

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord