Ashoka - Zwijgen is geen optie

Ashoka

Ashoka is een wereldwijde organisatie die sociale ondernemers ondersteunt. De meest indrukwekkende en impactvolle sociale ondernemers krijgen de status van Ashoka Fellow. Het zijn stuk voor stuk unieke mensen met unieke ideeën die echt iets veranderen. De Vlaamse Ashoka Fellows namen allemaal plaats bij ons aan tafel: Marjan Gryson, Arnoud Raskin, Bart Weetjens, Tobias Leenaert, Geertrui Serneels, Theo Vaes, Ignace Schops en Ingrid De Jonghe.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken?

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord