Barbara Roux

Barbara, waarom wil je graag Mecenas worden?

Het voelt fijn om te luisteren naar de gasten, ze zitten net op die laag die ontbreekt bij veel mensen. Het zorgt altijd voor een gevoel van verbondenheid, van positivisme, van goesting, ook van geruststelling. Zo van, ok, er zijn nog wel veel wijze mensen op deze planeet. En ik wil ook zeggen dat het lachen, gieren en brullen is met jullie p.s.- citaten. Heerlijk. Daar word ik blij van.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik probeer elke dag opnieuw om van betekenis te zijn. Voor anderen. Met kleine dingen. Af en toe wil ik het omgekeerde ook. Da’s moeilijk. Dan moet je verdwijnen. Dat zou ook mogen mogen.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord