Bart Bourdeaux

Bart, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat jullie project een nood lenigt die volgens mij op dit ogenblik heel waardevol is: de tijd nemen om naar iemand te luisteren die in zijn of haar doen en denken doordachte zorgzaamheid beoefent.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

De wisselwerking tussen onze innerijke ecologie als mens binnen het grotere geheel van de ecologie van de wereld. Dus veel psychologie, psychotherapie, oosterse geneeskunde en westerse filosofie (differentiedenkers, existentialisten, fenomenologen, systeemdenkers, ecofilosofen,…)

En hoe ben je daartoe gekomen?

Mijn werk en opleiding, eerst in de psychotherapeutische wereld en nu als acupuncturist, zijn nooit zomaar werk geweest. Het zijn altijd ook pogingen geweest tot ‘waarheidsvinding’. Waar kan ik zo goed mogelijk dat vinden waar het voor mij in deze wereld om draait. Dat heeft veel met medemenselijkheid, verantwoordelijkheid en wederzijdse zorgzaamheid te maken.

Cool Bart, we zijn echt blij en dankbaar dat je erbij bent. Dankzij jouw steun kunnen we Zwijgen is geen optie blijven maken. We hopen dat je bij ons veel fijne mensen ontmoet en dat we dankzij jouw tips en feedback nog veel schone gesprekken kunnen voeren. Tot snel!

Je kan Bart mee verwelkomen in de commentaren onderaan deze post.

Geef een antwoord