Bavo Van Landeghem

Bavo, waarom wil je graag Mecenas worden?

De waarde van eens iemand te laten uitspreken, de stiltes in gesprekken nodig om tot de essentie te komen, andere stemmen te horen dan de media-stemmen

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Al 15j probeer ik het mechanisme te ontrafelen waarom dat/die woord/zin/paragraf wel mensen beroert, en andere niet. Taal is van een begripsverwarring waar ik elke wiskundige grijs haar van krijgt, maar vooralsnog hebben we niet beter. Ik geloof zeer sterk in ‘hoe’ je iets zegt ipv ‘wat. Daarom ontwikkel ik voor organisaties hun eigen taal-dna, tone of voice, sentimentsanalyses, … Niet enkel visual branding, maar verbal branding. Daar gaat zowat 90% van mijn tijd in, al vele jaren lang, .. ik snap ook niet waarom ik dat nog niet beu ben ;-).

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord