Benjamin Helpt Vluchtelingen Aan Goedbetaalde Jobs

Dag vriendjes en vriendinnetjes,

Vluchtelingen die aan een opleiding beginnen bij Rising You hebben 97% kans op een goedbetaalde job. De kandidaten zijn zo gegeerd dat werkgevers een deel van de opleiding willen terugbetalen.

Vandaag ontdekken honderdduizenden mensen het verhaal van Benjamin Gérard in Knack.

Dat is dankzij onze ZIGO Mecenassen. Zij zorgen voor de middelen die we nodig hebben om de verhalen van pioniers te verspreiden.

Bekijk het verhaal.

Denk even na.

En word ook ZIGO Mecenas.

Of zeg vriendelijk goedendag tegen uw buurman. Ook zo verander je de wereld, toch?

Twee warme wafels,
Een bol slagroom,
En wat gestolde chocoladesaus,

Tom & Anthony

PS: Zondag in Brugge?
PPS: Dat is keiraar.
PPPS: Wij waren daar laatst voor een doopfeest.
PPPPS: Schone kerk.
PPPPPS: Maar deze zondag doen we daar iets anders.
PPPPPPS: KOMMAF!


Het leven is niet altijd makkelijk. Soms ben je eens slechtgezind. Dan krijg je eens een mail die op jouw zenuwen werkt. Maar om dan meteen uit te schrijven… ik weet het niet. Ik vind dat nogal agressief. Enfin. Je hoeft niet te blijven. Met deze link, beëindig je onze relatie. Het had zo schoon kunnen zijn.

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord