Beter.

Liefste helden,

Zien dat het altijd beter kan. Proberen zelf beter te doen. Ontdekken dat het nooit genoeg is. Toch blijven proberen.

Hoe mensen op zoek gaan naar hun definitie van ‘beter’ en zich niet meer laten tegenhouden eens ze dat gevonden hebben. Raar, vinden we dat. Maar bovenal van een ontroerende schoonheid.

En wij kunnen het soms niet geloven, hoe we onze dagen mogen doorbrengen met die schone, rare mensen.

“Jouw keuzes zijn jouw verantwoordelijkheid. Je moet niet doen alsof je die verantwoordelijkheid niet hebt.”
Kijk en luister naar Marjan Gryson,

We tellen de weken tot we mogen vertellen waar we achter de schermen zo hard aan werken. Hard is eigenlijk te sterk uitgedrukt. En werken ook. Wacht, we proberen opnieuw:

We tellen de weken tot we mogen vertellen waar we ons achter de schermen kapot mee amuseren. Hahaaaaa. Enthousiast, dat zijn we!

Liefdevolle knuffel,
Tom & Anthony

PS: Soms is het bankje
PPS: Te smal voor jouw billen
PPPS: Maar naast jou is er plaats
PPPPS: Voor iemand
PPPPPS: Om je aan vast te houden


Deze mail is de allerindividueelste uitdrukking van het allerpersoonlijkste gevoel. KUNST. De keuze om dat via een publieke nieuwsbrief te versturen, is natuurlijk bedenkelijk. Heb je der genoeg van? Uitschrijven, dat kan! 

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie