Bieke Claes

Bieke, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat we jullie fantastische- en belangrijke werk graag willen ondersteunen. In deze tijd van fake news, mass entertainment, stijgende polarisatie,… is het delen van kwalitatieve informatie, diepe passie, verruimende inspiratie, authentieke bezorgdheden, … belangrijker dan ooit. We gaan met z’n allen een volgende lockdown in, maar gelukkig hoeven ons hoofd en hart niet in lockdown. Dankjewel om de hoofden en harten van mensen te helpen open houden, terwijl we onze lichamen veilig proberen te houden. Pieter en Bieke

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

We denken, voelen en praten graag over hoe de wereld er binnen 30 tot 50 jaar uit zou zien en hoe het onderwijs dan nu zou moeten veranderen om de kinderen/jeugd van tegenwoordig klaar te stomen daarvoor.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord