Bram de Leege

Bram, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik ben technisch opgeleid en heb altijd tegen volle snelheid geleefd zonder vaak stil te staan bij de dingen. Oogkleppen op en denken in één’en en nullen. Na een toch wel speciale break-up – ja, iedereen vindt zijn/haar break-up speciaal – zijn mijn ogen opengegaan voor de subtielere elementen van het leven, die ik daarvoor miste: Zingeving, welzijn, gevoel, geluk en ongeluk, nuances, kunst, vormgeving, … dit gratis kanaal biedt mij enorm veel stof om over na te denken en te filosoferen, en dat wil ik steunen.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Filosofie, wat wil ik, politiek, maatschappelijke kwesties, milieu en klimaat

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord