Broos Janssens

Broos, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat de nuance des te belangrijker is in tijden van polarisatie. En omdat jullie soms intellectuele orgasmes veroorzaken in mijn kleine brein, waarvoor dank! En omdat jullie communicatie zo zachtmoedig is en aanvoelt als warme armen die je een veilig gevoel geven.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik spendeer het meeste tijd en aandacht aan sociale omgang. Ik probeer kennis en emotie met elkaar te verzoenen, dit te beheersen om zo iets te kunnen betekenen voor andere mensen. En zo vul ik de leegtes in mezelf en is de cirkel rond.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord