Bruno Goffin over ons gesprek met Lionel Devlieger

Herinneringen aan de Philips toren in Brussel. In de 60er en 70er jaren van vorige eeuw was ik agent voor (onder andere) Swisslamps International uit Zürich in Zwitserland. Wij leverden de enorme lichtstructuur die in de inkomhal hing. Het gebouw zelf vond en vind ik nu nog, een gruwel. Telkens ik er binnenstapte voelde ik me bedreigd en wilde ik liefst van al weer naar buiten. Ik vond dit gesprek zeer boeiend, leerzaam, als zuurstof voor mijn hart en hoopgevend. Bedankt.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony