Cécile Dejaegher

Cécile, waarom wil je graag Mecenas worden?

De eerste podcast die ik beluisterd heb (Stefano Hertmans) heeft me ongelooflijk geraakt. Het was zolang geleden dat ik nog zo´n diepgaand gesprek had gevolgd dat ik volledig hooked ben geworden aan zwijgen is geen optie. Dus vind ik het maar normaal om bij te dragen, zodat het kan blijven bestaan.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Vandaag werk ik als schilder. Ik heb modeontwerper aan de academie in Antwerpen gestudeerd. Na vijftien jaar in de mode (om een lang verhaal kort te maken ;-), wilde ik mij focussen op 100% artistiek werk.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord