Christiane De Groote

Christiane, waarom wil je graag Mecenas worden?

Het is een verademing andere mensen over alle dingen te horen praten die deel uitmaken van de wereld en die je voelt en mee beleeft maar waar je niet altijd de woorden voor vindt.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik pieker me suf over mij geestelijke gezondheid. De angst drukt op mijn borst. Schijnbaar is er geen aanleiding, waar loert het gevaar? Waarom ben ik zo bezorgd? Waar ben ik mee bezig… Wat gebeurt er? Waarom ben ik niet ergens anders dan hier. Waarom ben ik hier toch? Hoe kan ik hier uit raken? Wat nu? Wat heb ik gedaan, wat moet ik nu doen en wat als… Is dit normaal? Ik ben het zat dit werk, ik wil weg, ik wil anders. Dit kan toch niet meer. Het was zo fijn toen ik… Soms is het zo fijn.

Geef een antwoord