Christine Esteingeldoir

Christine, waarom wil je graag Mecenas worden?

Voor de heerlijke gesprekken (uiteraard), voor de vertraging in de tijd die je krijgt als je ernaar kijkt en om een stukje bij te dragen aan een mooie wereld waarin dit mogelijk blijft, en steeds meer wordt.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Vandaag heb ik mijn zoon geholpen bij het voorbereiden van zijn examen en ben ik zelf ook een stukje wijzer geworden in bedrijfseconomie ;-) maar behalve naar mijn geliefden gaat mijn meeste tijd en aandacht naar mensen in evolutie : als ik niet aan het (team)coachen ben, dan ben ik een boek rond dat thema aan het lezen, of op een andere manier aan het leren over zingeving, voluit aanwezig zijn, identiteit, systemen, … én ik ben op dit moment ook vrijwilliger bij Coaching for Heroes én een nieuw businessidee aan het bedenken dat ik in de wereld wil zetten (samen met een vriendin)

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord