Dat is te traag – Farah Laporte

Schatten,

Farah is niet in een kotteke te duwen. En dat is misschien best, gezien ze een interimkantoor voor vluchtelingen runt dat zijn oorsprong kent op de Gentse Feesten.

Of toch 1 kotje dat haar past: van mensen die helder de oorzaak van problemen zien en niet te beroerd zijn daar iets aan te veranderen. 

Geniet van het gesprek met Farah, in beeld en in klank

‘Mogen we dat dan ook delen?’ horen we jullie vragen. Maar natuurlijk, het is ons een eer! 

Wij zijn er redelijk zeker van dat Tim en Esther uit Blind Getrouwd binnen 5 weken nog getrouwd zullen zijn. Mezdi en Daniëlle uit Temptation Island, dat is een ander paar mouwen.

Om maar te zeggen: er is niet enkel op youtube kwalitatieve content te vinden.

Gulle groet,
Tom & Anthony

PS: Op 18/03 en 22/04 organiseren we een ZIGO Live in de Vooruit. 
PPS: Welke thema’s houden jullie vandaag bezig?
PPPS: ’t Is omdat we die thema’s dan als inspiratie kunnen gebruiken hé. Voor de ZIGO Live. Op 18/03 en 22/04. In de Vooruit!


Haat en liefde liggen dicht bij elkaar. Soms staat er maar 1 woord tussen. Zo kan je hier doneren of hier uitschrijven. 

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord