dhr. en mevr. Van Nieuwenhuyze-Avet

dhr. en mevr. Van Nieuwenhuyze-Avet, waarom wil je graag Mecenas worden?

De hoop dat algemeen geluk belangrijker wordt dan persoonlijk gewin. Bewustwording van het beperkte ‘nut’ van levensstandaard, status; van de schadelijke effecten van consumptie, reclame, manipulatie.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Als gepensioneerde: vrijwilligerswerk, informatie verzamelen om een gefundeerde visie te ontwikkelen over waar de wereld naartoe moet? naar meer rechtvaardigheid en solidariteit. Ook aan gezondheid en gezelligheid, verbondenheid.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord