Doctorandus wordt visboer

Liefste Helden,

We wisten niet dat het kon, maar Stijn Van Hoestenberghe kweekt met Omegabaars een duurzame en Belgische vis. Waarom kiest een dokter in de biologie voor een carrière als visboer?

Niet om populair te zijn in ieder geval: Voor vegetariërs gaat duurzame vis niet ver genoeg, voor niet-vegetariërs is onbekend onbemind. Toch ploegt Stijn voort. Omdat hij net als ons gelooft dat elke stap in de juiste richting een goede stap is.

Bekijk hier het volledige gesprek
Start met een fragment over de prijs van vis
Of beluister de podcast

Met een beetje geluk is een interview niet de laatste keer dat we een gast spreken. 9 op de 10 denken we ook bij dat tweede gesprek: verdomme, die heeft nog veel te vertellen!

Gevolg: naast de 350 pioniers op onze wachtlijst voor een interview zoeken we ook naar manieren om voorbije gasten terug te laten keren. Want waarom voor de gemakkelijke weg kiezen als het ook keimoeilijk kan?

Welke gast zouden jullie het liefst zien terugkeren?

Live vanuit jouw dromen,
Nu over naar de studio,
Tom & Anthony

PS: De etymologische betekenis
PPS: Van het woord etymologie
PPPS: Daar liggen wij dan 
PPPPS: Wakker van


Kan je weten hoe geluk voelt als je nooit ongelukkig bent geweest? Hm. Wie uitschrijft van deze nieuwsbrief moeten we dan dankbaar zijn. Omdat het verdriet mooi contrasteert met de liefde om wie wel leest. Aja.

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord