Dorothee De Ganck

Dorothee, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat ik jullie initiatief fantastisch vind.
Ik wil geïnspireerd worden en mensen ontmoeten (die ook in duurzame mobiliteit geïnteresseerd zijn).

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Tijdens mijn vrije tijd lees ik veel over duurzame mobiliteit en duurzaam reizen.
Ik onderzoek het idee om een duurzaam treinreisbureau op te richten.

En hoe ben je daartoe gekomen?

Ik verplaats me steevast met de fiets, het openbaar vervoer, te voet… Bij het plannen van mijn vakantie probeer ik dit idee aan te houden :) Maar een treinreis in Europa plannen blijkt geen sinecure. Gezien ik ervan overtuigd ben dat dit de toekomst is, ben ik bezig me er in te verdiepen.

Cool Dorothee, we zijn echt blij en dankbaar dat je erbij bent. Dankzij jouw steun kunnen we Zwijgen is geen optie blijven maken. We hopen dat je bij ons veel fijne mensen ontmoet en dat we dankzij jouw tips en feedback nog veel schone gesprekken kunnen voeren. Tot snel!

Je kan Dorothee mee verwelkomen in de commentaren onderaan deze post.

Geef een antwoord