Els Hertogen

Els, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik geniet van andere invalshoeken dan de mijne, van mensen die tijd krijgen om hun gedachten neer te leggen en te overdenken, van mensen die geen schrik hebben om engagement te tonen en die stap vooruit zetten om hun visie op tafel te leggen (en zich kwetsbaar op te stellen)

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Mijn gezin met drie dochters, mijn werk wat eigenlijk mijn passie is (werken rond internationale solidariteit in het middenveld), wandelen en koersen (maar sinds kort ook roeien, tennisles,… ik word al dagje ouder maar nooit te laat om je lichaam iets nieuws te laten leren, hoe belachelijk het er ook uit ziet ;-) ), tekenen, naar de lucht staren wanneer het kan, lezen – maar vooral toch meer en meer luisteren (want we lezen al zoveel opboksen schermen),…

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord