Er is voldoende voedsel – Jonas Malisse

Lieve Helden,

Jonas heeft met zijn app meer dan een miljoen maaltijden van de vuilnisbelt gered. Dat is een goede krantenkop maar wacht, het wordt nog beter.

Jonas, die vroeger verkoper van kantoormateriaal was, heeft met zijn app meer dan een miljoen maaltijden van de vuilnisbelt gered en zijn draagvlak is inmiddels zo groot dat politici beginnen te luisteren.

Nog eentje?

Jonas,
Jonas is een beest.

Shotje adrenaline, bekijk hier gratis de video of beluister ook gratis de podcast:
https://zwijgenisgeenoptie.be/jonas-malisse/

De kans bestaat dat je worstelt met gevoelens van vreugde na het bekijken of beluisteren van deze aflevering. Na jarenlang experimenteren kwamen we tot volgende gehomologeerde remedies:

(1) deel deze video met jouw vrienden, (2) loop een rondje rond het dichtstbijzijnde kantoor van de belastingsdienst (3) word Mecenas van Zwijgen is geen optie en praat samen met andere Mecenassen na over de afleveringen in onze besloten Facebook groep.

Uit enthousiasme,
Een ontploffingske,
Tom & Anthony

ps: Als jullie ons vragen
pps: om in de gracht te springen
ppps: dan doen we dat.
pppps: Hier lees je de speech van Anthony.
ppppps: Op jullie verzoek.


Een goede uitschrijflink is als een hete kop koffie. Je mag daar aan ruiken en je mag ernaar kijken maar nooit, nooit aankomen. De link om meer te weten over ons Mecenaat daarentegen, is als een waterijsje op een zweterige zomerdag. Blijven klikken.

Op zoek naar ons? Loop eens langs in De Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie