Francesca Vanthielen: Ik wil niet in een verniste wereld leven

Lieve Helden,

Als we een reden moeten noemen waarom we Francesca in onze studio uitnodigden, is het moeilijk kiezen. Haar presentatiewerk voor sterren op de dansvloer – we zijn oprecht fan – of haar interviews op Kanaal Z – zeldzaam diepgravend – of, logischer misschien, haar activisme.

Ze stond aan de wieg van Klimaatzaak en van G1000 en bezit de gave om de complexiteit van zowel het klimaatprobleem als de tekorten aan ons democratisch systeem helder te ontrafelen.

Spoiler: Je wordt er niet minder boos van.

Hier kijken en/of luisteren:
https://zwijgenisgeenoptie.be/francesca-vanthielen/

Ok.
We kunnen.
Vandaag.
Twee dingen onthullen.
Over onze ZIGO Soiree van 29 januari:

Om te beginnen is Peter De Graef de eerste naam die we kunnen aankondigen. Na ons heerlijk gesprek met hem een paar maanden geleden, zal hij op 29 januari op ons podium de tijd nemen om het over het belang van tijd te hebben. HAH!

En om af te sluiten, voor deze week dan toch, kunnen we verklappen dat Bert Cools net zoals de vorige editie voor de muziek zal zorgen. Na de stortvloed aan lovende reacties bij zijn vorige optreden, was die keuze heel snel gemaakt.

Klik hier om jouw tickets voor de ZIGO Soiree te reserveren (snel zijn!)

Wie Mecenas is, kan gratis komen en krijgt achteraf een paar drankjes om het napraten nog plezanter te maken. En een Mecenas herken je die avond ongetwijfeld ook aan het glunderende gezicht en de bijzonder schone Mecenas pin.

Klik hier om eerst Mecenas te worden en dan gratis – met pin – naar de Soiree te komen.

Weest gegroet,
Tom & Anthony

ps: als dit
pps: een nieuw jaar is
ppps: gaan we dan nu
pppps: samen
ppppps: gewoon even
pppppps: de wereld redden?
ppppppps: Ja.
pppppppps: Omdat het kan.


Rudy Stevens klikte op maandag 17 december 2018 omstreeks 7u35 op de uitschrijflink. Dertig seconden later werd zijn dochter, die normaal tot 9u slaapt, luidkeels schreeuwend wakker. Geniet van jouw rustige ochtend. Wees niet zoals Rudy.

De pakjes in onze webshop worden niet verstuurd door onderbetaalde werklieden maar door ons. Met de glimlach. Vanuit Kunstencentrum Vooruit in Gent, natuurlijk.

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie