Gaat het goed of slecht?

Of luister naar de Podcast

Waarover gaat deze aflevering?

Volmaakt tevreden rijd ik het land terug binnen.
Gebruinde huid, ontspannen lijf, lege kop.
De laatste tonen van het Spinvis album lijken wel geschreven met deze zonsopgang in gedachten.
Alles is goed met de wereld.

Zou ik Radio 1 hier al kunnen ontvangen?

Het duurt maar enkele seconden voor ik besef dat ik een gruwelijke fout gemaakt heb. Ergens tussen de drukke jingles heb ik de woorden ‘overlegcomité’ en ‘schoolfactuur’ opgevangen. En dat is voldoende.

Alles komt terug: bosbranden, energieprijzen, oorlogen. 
Of neen, ik kom terug. Die dingen zijn niet weggeweest. Ik heb gewoon drie weken koppig de andere kant opgekeken. 
Maar het zomerreces is voorbij, het huiswerk ligt in hopen klaar en de wekker is al gezet.
Alles is slecht met de wereld.

Of had ik gewoon van die radio moeten blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voetnoten

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken?

We mogen wel zeggen dat onze gesprekken iets met de mensen doen. Ze zijn voedsel voor de ziel. Ze doen je brein knetteren en je handen jeuken. Na zo’n gesprek, voelt het soms alsof je niet alleen bent, met je zorgen, met je dromen. Zoiets is kostbaar. En dat zet je niet achter een paywall. Daarom zijn al onze gesprekken gratis beschikbaar voor iedereen. Ze maken daarentegen is helemaal niet gratis en daarom zijn er allerlei manieren om ons te steunen, om de gesprekken en wat ze teweegbrengen openbaar te houden.

Dat wil ik ook steunen

Verwante afleveringen:

Geef een reactie