Gwendolyn

Gwendolyn, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik leer altijd bij van de ontzettend interessante gesprekken die jullie voeren en vaak gaat dat over onderwerpen waar ik zelf waarschijnlijk niet zo diep over nagedacht zou kunnen hebben. Ik ben dankbaar dat jullie deze beschikbaar maken voor iedereen en wil helpen om dat zo te houden.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Als medewerker in een universiteitsbibliotheek probeer ik adhv verschillende projecten manieren te vinden om studenten beter te kunnen ondersteunen en te verbinden met de bibliotheek. Op vlak van diversiteit, gelijkheid en kansen merk ik dat er nog veel moet gebeuren. Ik probeer als een van de jongere medewerkers hier meer druk achter te zetten om er een aangenamere werkplek voor iedereen van te maken.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord