Hanneke van Hintum

Hanneke, waarom wil je graag Mecenas worden?

Iedere keer word ik aangenaam verrast door de gesprekken, De toon, de inhoud Een goed gesprek zonder de polarisaties, zonder het “grote” gelijk te hoeven hebben, soms zelf zoekend naar n antwoord.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

De meeste tijd spandeer ik aan de langlopende fotodocumentaire waar ik aan werk. Het onderwerp nl Het verhaal vertellen achter het produceren van ons voedsel en tonen wat en vooral wie er al vaak tegen de stroom op een stap hebben gezet naar een manier van werken waarbij gebruik gemaakt wordt van de natuur ipv er roofbouw op te plegen. Dit kom je dus overal tegen ook hoe je boodschappen doet, ook wat je op je bord vind in alles dus eigenlijk ben ik hier altijd mee bezig. www.resiliencefoodstories.com

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord