Hannelore Harts

Hannelore, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat ik het belangrijk vind dat wat jullie brengen gratis toegankelijk blijft, en dat jullie dit onafhankelijk en vrij kunnen maken.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Het grootste deel van de dag ben ik bezig met digitale transformatie in de financiële sector. Mijn engagement in YAR helpt me loskomen van mijn ego en brengt me dichter bij wie ik ben. In de avond zever en filosofeer ik met mijn liefde. Ik zwem, doe pilates, yoga en ballet. Vandaag de dag wandel ik veel. En hopelijk kan ik binnenkort terug vaker plezier maken met mijn neefjes en nichtje.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord