Hans Bourlon: het gaat altijd over mensen

Lieve Helden,

Hans Bourlon is CEO van Studio 100, het bedrijf achter K3, Samson, Plop en nog zoveel meer. Maar die beschrijving is even kort als ontoereikend.

Een denkende mens, dat is Hans. Over de impact van zijn bedrijf op mensen. Over identiteit. Over migratie. Over het leven.

Een luidop denkende mens.
Dit is Hans.

Bekijk of beluister hier gratis het volledige gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/hans-bourlon/

Er zijn de komende maanden maar liefst 13 opnames bij te wonen. Onder andere Maxim Februari, Uus Knops, Rachida Lamrabet, Marian Donner en Kristien Hemmerechts komen bij ons langs. Jij kan erbij zijn. Dat hebben we graag. Inschrijven kan viaa onze agendaa.

Vorig jaar ging Sonja op pensioen. Deze week werd ze Mecenas van Zwijgen is geen optie: “Om mensen de kans te geven hun opinie te vormen op basis van zinnige gesprekken. Toegang krijgen tot de “groten” is een bijzondere voorrecht, maar moet mogelijk zijn voor alle geïnteresseerden.” Wij zijn het eens met Sonja. Jij ook? Lees dan hier meer over het Mecenaat. Of nee. Hier!

O ja. Je kan ook als bedrijf Mecenas worden. Hans!

Deemoedig buigen wij het hoofd,
Tom & Anthony

ps: als jij een vierkantje bent
pps: en onze voordeur een rondje
ppps: dan zagen we niet jouw hoekjes af
pppps: maar maken we de deur groter
ppppps: Is het Mecenaat voor jou te duur?
pppppps: Dan krijg je het gratis.


Een uitschrijving van een nieuwsbrief, zoals Stephen Hawking het in The Theory of Everything beschreef, is een zwart gat. Je wil daar niet komen. (Schrijft hij.)

Is er een journalist die ons eens wil interviewen alsjeblieft? Stuur ze dan naar Kunstencentrum Vooruit in Gent. Wij wachten wel.

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord