Heidi Timmerman

Heidi, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik leerde door jullie heel inspirerende mensen kennen. Ik heb nood aan gesprekken met mensen die mijn blik verruimen. Jullie zorgen daar voor!

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik ben heel trots op het feit dat ik er met een project in geslaagd ben geschiedenis te koppelen aan diversiteit. Het project ‘Memorydate’ brengt Vlaamse jongeren en anderstalige nieuwkomers samen op een erfgoedplek om te reflecteren over allerhande maatschappelijke thema’s:https://www.west-vlaanderen.be/voor-scholen/educatief-aanbod/memorydate.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord