Henri Ardui

Henri, waarom wil je graag Mecenas worden?

In maart van dit jaar ben ik beginnen luisteren naar jullie podcast. Zo heb ik één voor één elke aflevering van begin tot einde geluisterd. Vandaag zat ik aan de laatste nieuwe en mijn honger naar meer gesprekken dwingt me jullie te steunen.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik geef les in het Deeltijds Kunstonderwijs en maak grafische kunst in mijn atelier in Borgerhout. Verder ben ik gepassioneerd door muziek en film.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord