Het land roept – Manon Janssen

Lieve Helden,

Stel (gewoon eventjes mee gaan in het verhaal, dat is voor iedereen plezanter, echt), dus stel: de wereld waarin je leeft gaat kapot door een klimaatcrisis (klinkt absurd we weten het). Stel dat de staat dat beseft (haha). 

De minister roept jou op om alle partijen die daar iets aan kunnen doen rond de tafel te krijgen en een plan op te stellen om die crisis af te wenden. Zonder verlies van jobs. Zonder de factuur bij de burger te leggen.

En stel (opnieuw: voor iedereen leuker als je mee doet), stel dat je de taak aanvaardt. Nee, meer nog – stel dat het lukt!Aanvaard je dan de uitnodiging van twee clowns om jouw verhaal te delen zodat ze in andere landen ook eindelijk aan een plan beginnen?

Jup.
Result.

Ontdek dat het kan:
https://zwijgenisgeenoptie.be/manon-janssen/

Hele boeken worden er geschreven om ons te vertellen wat normaal is. Maar simpel vraagske: zit er onder dat laagje beschaving waarmee je ‘s ochtends de deur uit loopt een vies beestje?

Of verstop je de kracht die we nodig hebben om van dit stukske grond iets schoons te maken?

Laat ons iets weten.
Dat mag gerust via mail.

Uw genegen,
Tom & Anthony

ps: een onbekende huisarts
pps: geeft onderbouwd kritiek 
ppps: op het bruto nationaal product
pppps: en een miljoen mensen kijken
ppppps: dat is wat we doen
pppppps: dank u


Of wij het onderhand niet beu zijn onszelf aan het woord te horen? Met dat belerend toontje en die eindeloze reeks muffe kwinkslagen? Awel. Nee. Maar voor ieder die wel lijdt onder ons defect karakter, is er altijd de verlossing van de uitschrijflink. 

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie