Het leven is nonsensicaal – Geertrui Serneels

Strijders,

Alles aan het parcours van Geertrui is atypisch: ze komt als topjurist in de hulpverlening terecht, hamert op professionaliteit in een sector vol vrijwilligerswerk en zweet haar tegenslagen uit door met een gehuurd autootje rond te vlammen in het Atlasgebergte. 

Een atypisch parcours met atypische resultaten, want wat ze doet met Solentra is wereldtop. Goede start voor een beestig gesprek? Majaaaaa!

Kijk of luister naar een van onze helden en klik hierzo om ons een plezierke te doen

Europa is bang. Bang dat wij nieuwsbrieven versturen naar mensen die daar niet om gevraagd hebben. De seuten. Maak Europa minder angstig en klik op dit linkje om deze nieuwsbrief te blijven ontvangen: LINK

Tom knutselde voor de verjaardag van Anthony zijn dochter een Pikler triangle in elkaar. Dus als er niet snel genoeg nieuwe mecenassen bijkomen, ligt onze carrièreswitch al vast. Iemand een op maat gemaakt kastje nodig? 

Redelijk handige groeten,
Die barst was daar al,
Tom & Anthony

PS: Loïc: Geertrui was een TOP TIP :).
PPS: Heeft er iemand een stulpje waar Tom en ik een week mogen verdwijnen om het nieuwe ZIGO seizoen voor te bereiden?
PPPS: In de week van 9 juli, bijvoorbeeld.
PPPS: In de bergen. Of tussen de lavendel? Of aan de zee! Of in de velden. Of in een bos misschien? 


Uitschrijven, dat is zooo jaren 90. Bevestigen dat je onze mails WEL nog wil ontvangen, dat is hip! En dat kan door op deze link te klikken:

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie