Hilde De Brabander

Hilde, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik neem het mezelf al meer dan een jaar voor, maar door een vraag van een andere organisatie en dit af te wegen, besloot ik nu eerst effectief jullie te steunen. Ik hou van de vaak zeer kwetsbare of inspirerende gesprekken.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Aan ‘ouderen’ en hoe op een schone manier ‘ouder’ worden, gezonde voeding, de tuin als onze bijdrage aan het klimaat, het klimaat, onze kleinkinderen, lezen, zingeving, …

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord