Hoe eerlijk mag ik zijn? – Paulien Verhaest

Groten der Aarde,

Haar bloemen zijn lokaal geteeld en worden met de fiets geleverd. De telers krijgen een eerlijke prijs en gebruiken geen pesticiden. Behalve het loon van oprichtster Paulien is alles aan Blommm duurzaam.

Is goed doen voor de wereld ook goed voor jezelf?

Bekijk of beluister hierooo het ontwapenende gesprek

Er is te weinig Paulien in de wereld. En daar kunnen we samen iets aan doen. Door deze prachtige link te delen bijvoorbeeld: http://zigo.tv/paulien-verhaest of door hier een klikske te doen.

We moeten iets bekennen: Sinds een paar dagen is er een redacteur van Hautekiet onder ons. Ze schreef zich vermoedelijk in voor deze nieuwsbrief om te ontdekken of ZIGO het waard is een van de 18 projecten van 2018 te worden.

Dus doe ons een plezier en lees deze nieuwsbrief met kamerbrede glimlach liefst luidop instemmend: ‘Ja, natuurlijk!’, ‘Goed gedaan ZIGO!’, ‘Alweer een fijne nieuwsbrief!’, bijvoorbeeld. 

Dat moet wel helpen, toch?

Amicale groet,
Tom & Anthony

PS: Jullie klikten vorige week meer op Hete Kussen uit Salou dan op onze talkshow over radicalisering.
PPS: We zijn niet boos hoor. Een beetje ontgoocheld, dat wel.
PPPS: Aflevering 3 al gezien? De Russische Babouchka wordt verliefd op een niet zo frisse playboy.


We kregen deze week 4 mensen huilend aan de lijn. Smekend om terug in de mailinglist te mogen. Laat dat je niet ontmoedigen om eventueel toch uit te schrijven. Met de 4 mensen gaat het inmiddels beter. Ze zijn terug ingeschreven.

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie