Huisarts Richt Duurzaam Pensioenfonds Op

Beste vrienden,

Anneleen is een huisarts die zich inzet om ons financieel systeem gezonder te maken. In twee jaar bewijst ze wat gevestigde banken en verzekeraars altijd als onmogelijk hebben bestempeld: pensioenfondsen kunnen wél duurzaam.

400 zorgverleners heeft ze aan haar kant staan. 2 miljoen euro komt zo in een duurzaam pensioenfonds terecht. En ze heeft een plan om daar 700 miljoen euro van te maken.

Want als we burn-out willen genezen, moeten we beginnen met ons financieel systeem. Bekijk hier waarom.

We zijn met meer dan driehonderd ZIGO Mecenassen. Allemaal mensen die beslist hebben om mee met ons de wereld te veranderen. Ook benieuwd waarom ze dat doen? Hierzo wat informatie!

Met een grote glimlach,
Want net naar de tandarts geweest,
Tom & Anthony

PS: Ik droomde van een vlieger
PPS: Zij droomde van de wind
PPPS: Hij wilde zo niet vliegen
PPPPS: Dus dromen we nu samen


Wauw jij hebt een mooi kleedje aan. Oh, maar dat hemd staat jou beeldig. Echt een wonderschoon paar schoenen is dat. En dat karakter van jou, echt een pronkstuk. Uitschrijven, dat is echt niets voor jou. Je straalt!

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord