Ik wil niet in het systeem – Ingrid Dejonghe

Liefste helden,

Tot de laatste seconde van ons gesprek lieten we de camera’s lopen. Een wervelwind was het. Van engagement, van overtuiging en hier en daar ook van oprechte verontwaardiging.

Maar de resultaten die Ingrid De Jonghe boekt met TEJO staan als een huis: duizenden jongeren komen bij hen terecht op zoek naar houvast. En met zelfmoordcijfers die torenhoog boven die van onze buurlanden steken, zijn ze een onmisbare rots in de branding geworden.

Ontdek hier het volledige gesprek met Ingrid De Jonghe (25m)
Of start met het stukje waarin ze vertelt over de resultaten die ze boekt (8m)

En deleuh deleuh deleuh met jouw vriendjeuhs is zeer zeker toegestaan.

Lucas vroeg gisteren waarom wij pioniers interviewen. Keigoede vraag van Lucas. Knuffel gegeven. Pintje getrakteerd. Antwoord bedacht.

Er zijn duizend redenen. Maar duizend is veel. Dus één van de meest opmerkelijke. Er zijn weinig mensen waar je zo snel zo veel van bijleert. Pioniers proberen, met succes, het status quo te doorbreken. En om het te doorbreken, moet je het begrijpen. 

Simpel hé?

Ondergeschikte groet,
Tom & Anthony

PS: Uit kikvorsperspectief
PPS: Ziet iedereen er heroïsch uit
PPPS: Wat was er eerst:
PPPPS: De buiging
PPPPPS: Of de held?


Een schone vriendschap komt van twee kanten. Familie, dat is onvoorwaardelijk. Dus als wij jullie onvoorwaardelijke liefde geven en jullie uitschrijven van deze nieuwsbrief, wat zegt dat dan?

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie