Ilse Bickes

Ilse, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik heb één uitzending bij toeval op mijn laptop gezien, met David Van Reybrouck, en het heeft me geraakt. Ook de taal die gesproken wordt maakt me blij. Ik ben zo opgetogen dat er programma’s worden gemaakt, zoals jullie die maken! ik ondersteun graag met een kleine bijdrage per maand, na coronatijden waarschijnlijk met een hoger bedrag.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Als huisvrouw, die na haar middelbare leeftijd door verandering van omgeving de wereld anders is gaan zien, of eigenlijk is gaan ontwaren wat er altijd was maar niet gezien heeft, op en op een andere manier is gaan denken.
Dit komt o.a. door schrijvers als David Van Reybrouck. (en door mijn zeer belezen levenspartner)

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord