Inge Van de Velde

Inge, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik heb zonet het gesprek met Peter de Graef beluisterd en ik heb anderhalf uur gejankt. Van blijdschap, van herkenning, van verdriet en van geluk. En ik wil jullie met mijn bijdrage bedanken … voor jullie bijdrage.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik werk momenteel als chef-kok in een slotklooster. Ik fiets er elke dag naar toe, 30 km. Ik kook voor mijn gezin. En ik droom van kunst , van geboorte en van de dood. En ik ben nu heel erg overtuigd van het feit dat ik terug ga mediteren, waarvoor dank aan Peter.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord