Ingrid helpt iedereen aan werk

Liefste Helden,

Ingrid Verduyn richt geen bedrijf op in de uitzendsector om rijk te worden. Wel omdat werk voor haar de meest krachtige manier is om kwetsbare mensen deel te laten uitmaken van onze samenleving. Mooie woorden.

De waarde van principes kan je afmeten aan wat iemand bereid is ervoor op te geven. Ook mooie woorden.

Ingrid zal uiteindelijk ontslagen worden uit haar eigen bedrijf. Om dan opnieuw te beginnen. Zoals zij het wil.

Bekijk hier het volledige gesprek
Of beluister de pi-pa-podcast

Zagen jullie op DATUM X ook die politicus in dat praatprogramma over dat wetsvoorstel om de overlast van die minderheidsgroep te beperken? 

Het item op zich was niet zo bijzonder, maar wij dachten: amai! Dat is precies hetzelfde item dat ze op DATUM Y al eens uitgezonden hebben.

Tom & Anthony

PS: Een vriendschappelijke wedknuffel
PPS: Dat klinkt voor geen meter
PPPS: Maar een vriendschappelijk wedstrijd
PPPPS: Is inhoudelijk niet veel beter


Als deze mail een geurtje heeft, is hij mogelijks vervallen en raden we aan met de mail en jouw reçu naar de dichtsbijzijnde klantendienst te rijden voor een gratis exemplaar. Ontvang je jouw mails liever voorgekauwd, dan kunnen we jou niet helpen. Uitschrijven is dan de enige optie. 

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord