Interview met Anniek Gavriilakis, directeur bij Bond Zonder Naam

Hey,

“Hard in haar menselijkheid” noemt Koen Vanmechelen haar. En dat is niet de enige tegenstelling die Anniek Gavriilakis, directeur van Bond Zonder Naam, typeert.

Anniek studeerde af in de rechten maar is ervan overtuigd dat burgerlijke ongehoorzaamheid essentieel is in een democratie. Ze werkt dertien jaar bij Bond Zonder Naam maar wordt niet ontmoedigd door een maatschappij die steeds gepolariseerder lijkt te worden.

Het volledige interview met Anniek kan je hier bekijken: https://zwijgenisgeenoptie.be/interview-anniek-gavriilakis-695eb79d9a8f#.wy5blf1cm

Volgende week interviewen we Arnoud Raskin, de man die er wonderwel in slaagt gemeenschap te vinden in de belangen van multinationals en straatkinderen. 

Ken je zelf een gast die actief bouwt aan de toekomst? Laat het ons weten in een antwoord op dit mailtje.

Cheers,
Tom en Anthony

PS: Wil je dat Zwijgen is geen optie blijft bestaan? Huur ons in voor inhoudelijke en inspirerende videoproducties of word een ZIGO sponsor. Mail naar anthony@zwijgenisgeenoptie.be voor meer info.

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie