Ise Donckers

Ise, waarom wil je graag Mecenas worden?

Heb al veel gesprekken bekeken en telkens ontzettend genoten. Nieuwe inzichten krijgen, vind ik geweldig. Het is een fijn format, aangenaam gebracht zonder veel pretentie. Aangezien ik er ondertussen (sinds het begin van de corona-crisis in maart) al zo veel van heb geprofiteerd, vind ik het dus nu tijd om een bijdrage te leveren.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik werk voor Opera Ballet Vlaanderen, gelukkig ‘mag’ ik weer halftijds aan het werk na 6 maanden ‘tijdelijke werkloosheid’. Hou van schoonheid (in al z’n vormen), mis het theater – de voorstellingen, het samenzijn met mensen. Ben een spons wat cultuur betreft, doe graag nieuwe indrukken en inzichten op.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord