Je raadt nooit wie polarisering uit de wereld wil helpen

Lieve Helden,

Dimitri Antonissen wil polarisering de wereld uit helpen. Een plek creëren waar we stemmen horen die we anders niet horen. Ons uit onze bubbel helpen. Debat mogelijk maken tussen mensen die anders niet met elkaar praten.

Dimitri Antonissen is hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws.

Dimitri Antonissen is een boeiende mens.

Kijk of luister hier gratis naar het volledige gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/dimitri-antonissen/

Als Julie Cafmeyer in haar column in De Morgen schrijft over ons gesprek met huisarts Anneleen De Bonte, dan zijn wij trots.

Als er na het lezen van die column meteen iemand Mecenas wordt met de woorden “dit boeit me, hier wil ik voor gaan”, dan zijn wij trots.

Als Anneleen De Bonte op 22 oktober naar een ZIGO Live komt om samen met gevangenisdirecteur Hans Claus met ons Mecenaat in gesprek te gaan, dan zijn wij trots.

En als we net een gesprek met Rutger Bregman hebben opgenomen en daarna hebben mogen napraten met het Mecenaat, dan zijn we niet alleen trots maar ook moe. Heer-lijk moe.

Handen in de hals,
Hoofd op het kussen,
Ogen dicht,
Tom & Anthony

ps: wist je dat
pps: de gemiddelde levensduur
ppps: van snijbloemen
pppps: net geen twee weken is?


Marx zei het al: wie uitschrijft van een nieuwsbrief, steunt het Grootkapitaal. Word vandaag nog Mecenas, steun het Kleinkapitaal!

Als Dag Allemaal ons (eindelijk) op de cover wil zetten, stuur ze dan gerust naar Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie