Jef Laga

Jef, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik heb ondertussen al veel van jullie podcasts geluisterd, en vond ze altijd heel interessant en leerrijk. Dat jullie leerpakketten voor scholen samen stellen geeft me nog meer motivatie om dit project te steunen!

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik werk momenteel aan een doctoraat in de zuivere wiskunde in Cambridge, Verenigd Koninkrijk. Daardoor spendeer ik het meeste van mijn tijd aan het proberen oplossen van abstracte problemen.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord