Joeri Degroote

Joeri, waarom wil je graag Mecenas worden?

Om heel eerlijk te zijn, omwille van drukte tot hier toe helaas weinig tijd gehad om alles te bekijken en beluisteren maar wanneer het dan toch even gebeurd vind ik het geweldig boeiend en interessant omdat het me telkens doet nadenken. Het verrijkt me als persoon om naar verschillende maatschappelijke thema’s te kijken met ruimere invalshoek. Ik vind wat jullie doen heel mooi en vandaar dat ik graag wil bijdragen.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Zit op een kantelmoment in men leven met heel wat verandering. Het antwoord is complex dus hier wat kernwoorden. Familie, vrienden, nieuwe carrière, medische zorg, verbouwing, relatie, mantelzorg, natuur en klimaat.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord