Johan Tré

Johan, waarom wil je graag Mecenas worden?

Contact met gelijkgezinden, nieuwsgierigheid, nood aan het uitwisselen van mentale verrijking.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik breng mijn tijd voornamelijk door met het nadenken hoe we het in onze organisaties het beter kunnen doen om de mens daarin een betere toekomst te kunnen geven. Tenslotte is de mens een sociaal dier dat het in de genen heeft om samen te werken.
In de breedste zin is een organisatie een structuur die dat tot stand brengt. Die structuur heeft een diepe impact op ons gedrag en mogelijkheden. Het haalt soms het beste, soms het slechtste in ons naar boven.
Professioneel gaat mijn aandacht uit naar verbetertrajecten in organisaties waarin innovatieve structuren en samenwerkingsformaten het beste uit de mens te halen.

En hoe ben je daartoe gekomen?

Het amalgaam van mijn eigen verhaal, anderen hun verhaal, nieuwsgierigheid, gevoel voor rechtvaardigheid en het optimisme dat de wereld waarin we leven echt wel beter kan.

Cool Johan, we zijn echt blij en dankbaar dat je erbij bent. Dankzij jouw steun kunnen we Zwijgen is geen optie blijven maken. We hopen dat je bij ons veel fijne mensen ontmoet en dat we dankzij jouw tips en feedback nog veel schone gesprekken kunnen voeren. Tot snel!

Je kan Johan mee verwelkomen in de commentaren onderaan deze post.

Geef een antwoord