Judith Vindevogel

Judith, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat het belangrijk is te kunnen blijven dromen van een samenleving die genereus is, duurzaam, voortdurend in beweging en niet bang van tegenstellingen en uitersten.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Mijn rol in mijn organisator (WALPURGIS vzw), in de kunstensector en in de samenleving in vraag stellen. Of meer algemeen: mijn eigen denk-en doegewoontes kritisch onder de loep nemen. Daarvoor heb je de blik van anderen nodig. Dus anderen ontmoeten in een boek, in een gesprek en daarbij ontvankelijk te zijn en bereid tot verandering. Niet gemakkelijk :-)

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord