Julie Cafmeyer: zorgen we nog voor elkaar?

Lieve Helden,

Ze noemt haar eigen werk niet kwetsbaar maar het is toch via een genadeloos transparante inkijk in wat Julie meemaakt dat ze ons ook anders naar de wereld laat kijken. Of het nu met haar columns is in De Morgen of met haar theaterwerk. Of een namiddag bij ons aan tafel.

Julie denkt over liefde. Over kunstenaarschap in tijden van besparingen. Over de wereld en hoe wij ons daartoe proberen te verhouden. Over mannelijkheid en vrouwelijkheid. En over liefde. En over liefde.

Bekijk of beluister hier gratis het volledige gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/julie-cafmeyer/
Vind je het belangrijk dat iedereen gratis naar deze gesprekken kan kijken? Word dan nu Mecenas van Zwijgen is geen optie.

We stoefen niet graag op onszelf. Gelukkig is er dan Steven, recent Mecenas geworden van Zwijgen is geen optie. En wel hierom:

“omdat ik nu al geruime tijd naar de ZIGO gesprekken luister en dat altijd zeer aangename boeiende ontspannende en leerrijke momenten met zich meebrengt. en zulke mooie dingen wil ik graag mee steunen, om er zo nog lang -en met hoe langer hoe meer- van te kunnen genieten… voor meer openheid, nuance, begrip en inzicht in de grote en kleine wereld rondom ons…”

Cool hé?

Wees een Steven.

Terug uit verlof,
Tom & Anthony

ps: aardappelen
pps: gekookt
ppps: gestampt
pppps: in kroketvorm
ppppps: gebakken
pppppps: met een korstje
ppppppps: aardappelen
pppppppps: verrassend veelzijdig


Als je het belangrijk vindt dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken, word dan Mecenas van Zwijgen is geen optie. Je leest er hier meer over.

In het uitstekende nummer “Rhythm is a Dancer” van Snap! komt de zin “hier kan je uitschrijven van deze nieuwsbrief” geen enkele keer voor. Waarom zouden wij hem dan aan onze nieuwsbrief toevoegen?

Wie zijn of haar coronavirus het liefst vers heeft, kan steeds terecht op ons kantoor: Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord